Blev afviklet fredag d. 1. juni 2018, med start fra klubhuset i Stjær, hvor der i denne weekend er stor by-og sportsfest. Efter lidt ” rundt i Stjær By”, gik løbet imod Søballe, Veng og videre igennem Hemstok Skov. Herefter igennem Firgårde Skov, og forbi Ravnsø ( flot tur) og videre til Javngyde og til Kildebjerg ved Ry, hvor Niels Aage holdt HTK. Herefter ” byrundtur” i Ry, inden vi nåede Dover Kirke, hvor Bente holdt som OTK. Herefter videre til Hårby, hvor der var indlagt: kør ikke samme vejstykke 2 gange i samme ordre. Slutteligt tilbage imod Stjær, hvor der var mål i klublokalet. Stor tak til Frank og Kurt, for et virkeligt godt løb, for de desværre kun 9 deltagende hold. Fantastisk at en by med ca 1000 indbyggere, vil blive firdobbelt i antal i dag, hvor landets største håndboldstævne med ca 300 kampe på 18 baner, bliver afviklet. Bagefter vil der være stor fest på pladsen og i teltet. Det viser, at de mindre byer også kan arrangere en stor fest i dagens Danmark.