Blev afholdt lørdag d. 12. maj, i meget høj solskin og med start fra garagen på Smørblomstvej 20 beliggende i Vodskov. Der var start lige på og hårdt, først var det Vodskov der lagde arealer til en flok O-kører, som lige skulle have deres lyst styret denne solskinslørdag. Efter Vodskov gik turen NØ over til Langholt som også lige skulle tjekkes ud inden at det var tid til dagens første OTK ved Hellighøj. Nu var det så tid til at komme en tur i skoven som også lige skulle måles op, det var nu tid til OTK 2. Herefter var det et par af de store nordjyske gårde at vi skulle stifte bekendtskab med. Nu var tiden kommet, til at få noteret sin tid, ved slut kontrollen. Der manglede nu blot en lille transport etape tilbage til Vodskov, et rigtigt godt og sjovt løb man havde lavet i Nordjylland denne sommerdag.