Blev afviklet fredag og lørdag d. 20-21 april 2018, med start fra XL Byg i Gjern. Løbene var 2 og 3 afdeling af DM og JFM. Desuden var de 1-2 afdeling NEZ. Efter en meget fin forplejning fra Tømmergaardens side, både fredag og lørdag, var alle klar til at køre til restart fredag aften, som var beliggende nordøst for Gjern. Herefter landkørsel imod Horn og Fårvang, hvor vi fik en omgang industrikørsel. Herefter videre til Trust Mark, hvor et område med spredt træbevoksning blev gennemkørt. Herefter til Trust By, og videre til et område ved Kongensbro, hvor vi fik en OTK i nærheden af Gudenåen. Herefter kørte vi et område nord for Kongensbro Kro, hvor der var indlagt en tur i grusgraven. Det var et meget svært område, især for de der først ankom i mørke. Herefter tilbage til OTK`en ved Gudenåen. Herefter var der indlagt transport til Gjern Kultur- og Idrætscenter, hvor der var mad og resultatformidling begge dage.

Lørdag var der start fra fortovskanten ud for Tømmergaarden, og herefter igennem Gjern By og videre til Svostrup, Sminge og industrien øst for Voel. Herefter videre til Sorring by, hvor der var indlagt en ” strække ben” pause. Herefter videre til Skannerup og Gjern By. Sluttelig en tur ud til Grønagergård savværk, hvor vi fik en tur rundt blandt kævler, stolper og diverse bygninger. Herefter retur til Gjern Idrætscenter, hvor der også lørdag var mad og resultatformidling. Stor tak til Bernd, Hans Ole, Bjarne og Renèe, for det store arbejde med at lave et godt motorløb for de 67 deltagene hold, fra hele Norden.