Blev afviklet torsdag d. 28-12-2017 med start fra Læsten Forsamlingshus, og med restart nordvest for Hammershøj. Efter start imod Vorning og videre til Hviding, hvor vi mødte en HTK, som vi senere i løbet mødte flere gange. Herefter igennem  Hviding Krat og til Nørbæk og tilbage Hviding igen. Herefter imod  Hammershøj Autoophug. Her bliver der opbevaret mange ældre biler.” Et vittigt  hoved” blandt deltagerne, var glad for, at Golfen ikke gik i stå i området, for han mente, at så ville pressemaskinen  nok  give Golfen dødsstødet. Nå – men vi nåede ud af skråtpladsen, og til slutkontrollen øst for Hammershøj. Herefter tilbage til Læsten Forsamlingshus, hvor der ventede dejlig mad og præmieoverrækkelse for de 23 deltagende hold. Nogle hold havde også kørt en etape, som var lavet efter tidligere gældende regler, først i løbet. Stor tak til Egon, Poul, Rene og og Jørgen med damer, for en rigtig dejlig afslutning på 2017 sæsonen.