Blev afviklet lørdag d. 21 oktober 2017. Løbet var 5. og sidste afdeling af JFM og 9. afdeling af DJF og med Kjellerup og Omegns Motorklub som arrangør. Deltagerne blev inden start beværtet med kaffe, småkager, chokolade og en vand til turen. Det var lige på og hårdt fra starten, syd ud ad Gråmose og snart var vi ude i Kompedal Plantage, hvor det blev til fine detaljer med ” tæt på træer” og andre ” finurlige ting”. Herefter var der transport til Kølvrå, hvor der var restart, med efterfølgende bykørsel i Kølvrå og Karup By. Sluttelig transport til Rødkærsbro Hallen, hvor der var mad, hurtig resultatformidling og præmie- og medalje overrækkelse for årets JFM. Stor tak til Anders og Harry med familie, for en dejlig eftermiddag og aften i det midtjyske for de 26 deltagene hold. Lidt specielt at vi ikke var forbi en eneste gård eller gylletank, men løbsledelsen ” kørte  på det sikre” med hensyn til den megen regn og opkørte veje- fornuftigt valg.