Blev afviklet lørdag den 9. september 2017, med Thy Motor Sport som arrangør. Løbet var Hold DM, samt 4. afdeling af JFM. Løbet startede hos Toyota i Silstrup. Og efter en kort transportetape til Vilsund vest, var løbet i gang i området ved Trædholm, Elsted og Snedsted. Herefter transport etape over Vilsund Broen, og til restart ved Vilsund Gl. Færgekro. Herefter en omgang ” asfaldfabrik” inden vi nåede Sundby, og en række store gårde omkring Bjergby og Tøving. Herefter til slutkontrollen i den nordligste del af Solbjerg. Herefter var det retur til Færgekroen, hvor der var mad og resultatformidling. Løbet blev på Mors ” krydret” af en masse løbere, der var ude at løbe motionsløbet ” 100 Miles run” = ca. 169 danske kilometer-pu-ha-da. Stor tak til Ole Skov m/ hjælpere, for et fantastisk godt DM løb, hvor BOAS blev nr. 5, i den samlede stilling.