Blev afviklet mandag den 21. august 2017. Inden start blev der disket op med  kaffe, kage, vand og snoller, sponceret af Tom, der ejer Hinge Autoværksted. Efter start kørte vi til ” Hinge By”, og videre imod Hadsten. På vor vej imod Hadsten, var vi forbi vindmøller, ” selvplantede træer” ( uden rødder tror jeg nok) og andet godt. Herefter en omgang ” byræs” i Hadsten og omegn. Senere besøgte vi et par store gårde, hvor tungen skulle holdes ” lige i munden” for at komme rigtigt rundt. Sluttelig lidt rundt i Hadbjerg by, inden vi nåede slutkontrollen, nordøst for Drostrup Gårde. Herefter transport til ” godset” i Trustrup, hvor der blev hygget om deltagerne af Bente og Karin. Et rigtigt godt motorløb var slut, med en sværhedsgrad ud over det almindelige til en hverdagsaften. Kenneth og Frank har brugt rigtigt meget tid og kræfter på tilladelser, kontrolkørsel og på at få de forskellige ruter kreeret. Det er altid spændende at komme ud at køre deres løb. Stor tak til ” The Kjeldsen Brothers” med hjælpere, for en fantastisk aften for de 18 hold.