Blev afviklet St. Bededag fredag den 12. maj 2017, med Viking Auto Sport som arrangør og med Henrik Jørgensen som løbsleder. Løbet var et aften løb med første start kl. 18.00 og var både tællende til DM og ligeledes til NEZ for dem der kører den slags. Startstedet var henlagt til Frederikssund Hallen. Herfra blev der lagt ud med en transportetape til Jægerspris hvor der var restart ved militærets øvelsesterræn. Store dele af løbet var lavet i øvelsesterrænet, et fantastisk område med mange godt veje og finurligheder. En tur forbi Jægerspris Hovedgård var der også indlagt på turen inden det var tid til at finde slutkontrollen. Det blev til fine placeringer til BOAS holdene som havde taget den lange vej til det Nordsjællandske, brødrene Kjeldsen høstede en anden plads i C klassen på DM plan medens Team Rasmussen fra Hammel strøg helt til tops i B klassen. STOR tak til vikingerne for et rigtigt godt løb.