Blev afviklet mandag d. 3. april 2017, med start fra Langå Bilsyn på Kærsangervej. Der blev sørget godt for deltagerne inden start, med kaffe, kager, snoller og vand sponseret af firmaet. Efter en god og koncentreret omgang bykørsel i Langå, nåede vi til Væth, hvor vi fik hele ”svineriet” i den lille by. Herefter igennem Jebjerg inden vi nåede Ørum Kirke, hvor vi fik ” en rundtur” på P. pladsen foran kirken. Dog var der samme aften en masse andre biler på pladsen, da der var markprøver for hunde i området. Men alt lykkedes uden sure miner. Sluttelig blev Værum og Haslund besøgt, inden vi nåede slutkontrollen i udkanten af Randers. Herefter transport til ”godset” i Trustrup, hvor der ventede smørrebrød og chokoladekage – ”mums”. Stor tak til Frank, Bente, Kenneth og Karin, for en rigtig hyggelig aften, med et svært men regulært O løb, og bagefter hyggelig samvær i ” den gamle stald” for de 17 deltagende hold.