Blev afviklet søndag d. 13. november. Som noget nyt, blev løbet afviklet en søndag eftermiddag. Løbet var 9 afdeling af Den Jyske Femkant, og med KOM som arrangør. Løbet startede hos Lars og Asger i Them, og efter en ” rundtur” i Them By, var det tid at køre til industrien i Knudlund. Her var megen fin orientering, dog med et kortudklip i 1: 25.000, som ikke kunne læses of os ældre observatører. Herefter videre imod Glarbo og Rye Nørreskov, inden vi nåede Gl. Rye og omegn, hvor der var slutkontrol på vejen imod Emborg og Boes. Dog havde M-A-B en ekstra etape sydvest for Gl. Rye imod Sønder Vissing. Herefter transport retur til Them, igennem det fantastiske område ved Rye Sønderskov, som i dagens anledning stod vinterklædt. Da vi nåede Them, havde Ella kaffe og franskbrødmadder klar, og snakken gik godt under resultatberegningen. Stor tak til Lars, Asger og Ella, for en hyggelig søndag eftermiddag, for de 11 deltagende hold.