Blev afviklet lørdag d. 5 november 2016 med start fra OK-PLUS i Trustrup. Løbet var 6. og sidste afdeling af. JFM. Efter start var det en tur rundt i Trustrup By og videre imod godset Lykkesholm, hvor der var lavet en fin lille etape. Herefter til byerne Balle og Hoed og Enegården i udkanten af byen. Her blev vi ” godt nok” kørt rundt med en del modkørsel til følge. Nok lige ” til grænsen” for beboerne i området. Godt at Lars bor i området, så han kan ” forklare ræset”  i det lokale supermarked. Herefter til Ålsrode, hvor der afslutningsvis var en fin lille etape. Herefter transport til firmaet EL: CON, hvor der blev serveret lækkert mad fra HOED KRO. Sluttelig var der præmieoverrækkelse for årets JFM afdelinger. Her var der mange af dem i ” blå trøjer” på scenen, for at få overrakt præmier og medaljer. Stor tak til Lars og John med hjælpere, for en rigtig fin eftermiddag og lidt af aftenen, trods det ” lorte vejr”, som Lars udtrykke det i resultatlisten.