Blev afviklet lørdag d.3. september 2016, med start fra LD-Auto Aps på Uglevej 1, Thisted. Løbet var 4. afdeling af DM og 3. afdeling af JFM. Efter start blev vi præsenteret for en omgang industrikørsel, en omgang markræs, inden vi vendte tilbage til industrien. Derefter transportsetape nordpå til området nordøst for Hillerslev. Her besøgte vi store landbrugsgårde, kalkværker og sluttelig Thisted Lufthavns område, inden der var en kort pause. Herefter en ny omgang ” landkørsel” omkring Ræhr, hvor vi bl.a. besøgte Lundgården, hvor vi kørte inde i kostalden på fodergangen, med køerne som rolige  tilskuere. Herefter transport tilbage til TMS` klubhus ved Kartbanen i Tved, hvor der var resultatberegning og dejlig mad og hygge. Stor tak til Ole Skov med hjælpere, for et rigtigt godt løb til minde om Danmarks ” store biloløbs entusiast” Morten Andersen.