Blev afviklet lørdag d. 30. april 2016 med start fra Super Brugsen i Them. Løbet var 2. afdeling af NEZ og DM, og første afdeling af JFM. Det var ” lige på” i Them by, og derefter på landet og en tur ” imellem juletræerne”. Herefter forbi Skovgården, Gjessø By, Løgager inden vi nåede til Bødskovgård, hvor der var et kvarters pause. Herefter en tur ud i juletræskulturen igen, og derefter en omgang ” markræs”- sjovt, inden vi nåede Christianshede Stationsby. Herefter op ad Kaj Munks Vej, hvor vi besøgte et par gårde og deres små skove. Herefter imod Pårup Kro, hvor der ventede flæskesteg og fløderand, imens der blev foretaget hurtig resultatberegning. Et rigtigt godt O-løb med masser af gode finter for de 55 deltagende biler. Stor tak til Bernd og Bjarne, for en rigtig god eftermiddag og aften.