Blev afviklet mandag d. 28 december med RAS som arrangør. Efter en transportetape fra RAS klublokalet og til Fausing, var vi klar til at tage fat på dagens opgaver. Efter lidt rundgang i Fausing, Liltved og ved Gammel Estrup Museum, kørte vi til Allingåbro, hvor byen blev endevendt på langs og tværs. Herefter  imod Bode, hvor vi fik en omgang koncentreret kørsel, afsluttet med en omgang vand- og plørekørsel til HTK. Derefter retur imod Mamrelund og Vejlby hvor der var slutkontrol. Der var herefter mulighed for et lille løb efter ” de gamle regler”, som sluttede omkring Drastrup. Alle deltagerne sluttede i klublokalet, hvor der var dejlig aftensmad, resultatformidling og præmieoverrækkelse for årets ” sexkantturnering”, samt godt nytår og på gensyn i 2016. Stor tak til Egon, Poul, Rene og Jørgen samt mad- og beregnerpersonalet for en dejlig eftermiddag og aften for de 32 deltagerne hold.