Blev afviklet lørdag d. 3. oktober 2015, med start og samlingssted hos Statoil i Ulkær ved Vejle. Efter en transport etape til Uldum området, var det ” lige på og hårdt”, med alle Bernds specialiteter som eks, rette veje ud, vende rundt, går meter antal over eller ikke. Løbet bevægede sig igennem Hornborg, Flemming, Over Vrønding, Molger og Hvirring inden OTK 4 i dette område. Herefter retur til Ulkær, hvor vi afleverede kontrolkort 1, og fik en lille ny etape i Lindved området. Herefter retur til slutkontrol hos Statoil. Et rigtigt fint løb var slut, med en passende sværhedsgrad og længde. BOAS fik sølv med en 2. plads med samme pointantal 291, som vinderne HAMO fra Sjælland, der vinder på reglen om sekundære placeringer. Stor tak til Bernd og hans medhjælpere, for en rigtig dejlig efterårslørdag.