Starten foregik fra JT biler i Hammershøj, med afgang lige fra fortovskanten, og herefter en del rundt i selve Hammershøj by, videre til Kvorning, Årup, ”Hammershøj teglværk på kryds og tværs”, gennem Tindbæk og Skjern Hovedgård, til målkontrollen som befandt sig kort før Løvskal. Samlingssted var klublokalerne i Hjermind, det var en rigtig god og afvekslende rute, hvor specielt teglværket nok skilte sig ud, men rigtigt sjovt at kører, dagen havde budt på en del regnevejr i området, så lidt pytter i varierende dybde var der da også, men ikke mere end en god gang undervognsskyl.

MA klassen vandtes af Bjarne og Berndt med 52 stp. Og på 2. pladsen Brødrene Brøndum med 102 stp. B klassen havde BOAS som vinder nemlig Tage og Ole, som var det eneste hold fra BOAS med 184 stp. John og Lars fra Djursland blev toer med 206 stp. C klassen her var tre hold til start alle fra BOAS Frank og Per blev nr. 1. med 56 stp. skarpt forfulgt af Britta og Hans Kurt med 59 stp. vi Bo og jeg måtte tage til takke med 3. pladsen med 119 stp. Et rigtigt løb som Emil havde stykket sammen, men endnu engang en skam der ikke er flere til start, tak for en rigtig god oplevelse.

Kenneth