Hinge Auto løbet 2015.

 

Blev afviklet mandag d. 6. april  2015. Løbet startede hos Hinge Auto, hvor der var masser af forplejning inden løbsstart. Første by vi fik ” kigget på” var Askildrup, og herefter bl.a. Munkdrup, Stånum (løbsleder Kjeldsens fødeby), og videre til Brusgård, og herefter til OTK1 ved indkørslen til Franks ejendom. Her var indlagt en 4 minutters tur ” rundt på godsets jorde” som var spækket med en Todbjerg minibus, en Ford 3000 traktor samt flagstangen på kanten af motorvejen. Herefter var der transport retur til Hinge Auto for C klassen, hvorimod MAB kørte lidt mere i bl.a. Karlslund området. Godt hjemme var Bente og Bente klar med ” den varme mad” som i dagens anledning bestod af ” Hamburgerryg mit Gemüse”. Et rigtigt fint motorløb var slut, med en god udnyttelse af Franks gamle kort fra ” hjemegnen”. Stor tak til Frank og hans 2 ”madhjælpere” for en rigtig god 2. påskedag.