Fyn Rundt 2015.

 

Blev kørt lørdag d. 11. april 2015 som 1. afdeling af FDM DASU Classic. Løbet startede hos FTZ i Dalum i den vestlige del af Odense. Efter maskinkontrol var vi klar til morgenkaffe, inden vi fik rutebogen udleveret, så vi kunne komme i gang med af få løbsruten ” gulet op”. Snart var vi klar til start, hvor en stor del af løbet foregik nord og nordvest for Odense i bl.a. Morud, Veflinge og med frokost og kaffepause og senere aftensmad i Nordfyns Gymnasium i Søndersø. Løbet var på 190 km. Med en gennemsnits hastighed på 45-50 km, og med 38 deltagende hold. En skøn lørdag med flot vejr, så vi kunne spise frokost og drikke kaffe udenfor. Der deltog 2 Boas hold, med en 3. plads til Poul og Egon Brøndum i Expert klassen, og til en 2. plads til det i dagens anledning, sammensatte hold Finn Kristensen og Henning Larsen i Sports klassen.