Sportsmesterarrangement tirsdag d. 17 marts 2015.

I anledning af at BOAS blev danske mestre for hold i 2014, var vi 10 personer, der blev inviteret af Viborg Kommune til en hyggelig aften, i Tinghallen i Viborg, sammen med de øvrige 102 mestre.

Aftenen startede med tappas middag, hvorefter vi gik ind i hallen, til underholdning ved Viborg Big Band og hyldest af de forskellige sportsmestre. Vi var også på ”den store scene”, for at få overrakt kommunens årsglas, samt en stor buket blomster. Overrækkelsen blev foretaget af Viborg Kommunes nye borgmester Torsten Nielsen samt Viborg Idrætsråds formand Preben Jensen. Aftenens konferencier var som altid Claus Elgaard.  Aftenen sluttede med stand up ved Simon Talbot. Fra BOAS deltog: Tage Mogensen- Ole Pedersen, Britta Nielsen- Hans Kurt Nielsen, Niels Aage Jensen- Henning Larsen, Per Hjort- Kurt Rasmussen og Kenneth Kjeldsen- Frank Kjeldsen.

Sportsmestre 2014