Blev afviklet mandag d. 15. marts 2021, med start fra Dækcentret  i Kjellerup. P.g.a. Corona situationen, er der ingen ” hyggesnak” inden start. Du møder op 2 minutter før din starttid. Efter start kørte vi lidt rundt i Kjellerup By, inden vi kørte nord ud ad byen til Viborg/ Silkeborg  landevejen. Herefter imod Levring By, hvor vi fik en omgang  ” bykørsel”. Videre imod Midstrup området, inden vi vendte tilbage til Levring området igen. Herefter gik turen imod Elsborg området, hvor vi besøgte Møllegården, en stor gård med en masse gylletanke. Herefter retur til Elsborg , hvor slutkontrollen befandt sig ved kirken. Et godt løb var slut, men der manglede lidt social sammenkomst. Folk sad i bilerne og rette løbsstrimmel, for at se om der var mulighed for at få færre strafpoint. Stor tak til Jens og Michael Døssing, for et rigtigt fint løb, for de 22 deltagende hold, hvoraf 1 hold var fra Roskilde/ Køge området.